Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Winkelmandje: €0,00

Team

Luc Coenen

Zaakvoerder

0475/ 49 50 91

Enthousiasme, kwaliteit, respect, eerlijkheid, marktleider, beter zijn, vormen de rode draad in het leiden van Mado. Mijn medewerkers zijn mijn grootste kapitaal want zij moeten onze klanten een maximale tevredenheid bezorgen. Uit dat constant streven naar perfectie haal ik de voldoening om iedere dag met plezier mijn  werk aan te vangen.

Piet Badoux

Regio Oost-Vlaanderen

0477/ 55 68 71

In combinatie met mijn verantwoordelijkheden voor de binnendienst bij Mado, geeft de tevredenheid van mijn klanten mij de grootste voldoening. Zit je in Oost-Vlaanderen, contacteer mij gerust met al uw vragen en ik zoek voor u het gepaste antwoord.

Peter Poppe

Regio Brussel - Leuven

0476/ 28 45 62

Bel mij niet voor 9 uur dan ben ik nog een beetje zuur nadien sta ik altijd voor u klaar met alle producten voor het haar. Contacteer mij om te beginnen dan kom ik graag bij u binnen. Noord Brabant tot Aalst ken ik als mijn binnenzak hier kom ik in mijn beste pak.

Patrick Van Eyck

Regio Noord- en Zuid-Antwerpen en de Voorkempen

0477/ 19 41 14

Voor de regio Noord- en Zuid-Antwerpen en de Voorkempen kan u steeds op mijn rekenen. Als doelman weet ik dat een goede communicatie met mijn team (lees klanten) de basis is voor een succesvolle uitslag en tevredenheid. Geef mij een voorzet en ik kom graag bij u langs.

 

 

Curt van Bogaert

Regio ...

0479/ 99 09 39

Met mijn ervaring van de kappersproducten van Eugène Perma en de mogelijkheden van Mado kan ik u een optimale service bieden om al uw vragen te beantwoorden. Bent u van de omgeving Antwerpen of Mechelen? Bel me en ik kom graag voorbij!

Hilde Verstraeten

Regio Antwerpen, Oost Vlaanderen

0475/ 86 30 51

Ik ben een aantal jaren actief bij Mado, als vertegenwoordigster kom ik in de regio's Antwerpen en Oost Vlaanderen. Dus zoek je iemand in jouw buurt? Aarzel dan niet om mij te contacteren. Ik ben bereikbaar op alle werkdagen tussen 8 en 18uur. Groetjes, Hilde

Greet Wynands

Regio Limburg

0487/20 05 55

Sinds 2019 in dienst van Mado en verantwoordelijk voor de Provincie Limburg. Een limburger voor de limburgers. Steeds tot uw dienst.

Bram Beckx

Regio Antwerpen, Kempen en Vlaams Brabant.

0476/ 68 97 56

U wilt niet de zoveelste nummer zijn? Klantvriendelijkheid en service staan hoog op u prioriteitenlijst? Dan ben ik je man voor de regio Antwerpen, Kempen en Vlaams Brabant.

We care about hair
and him ... and her ... and you!