Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Winkelmandje: €0,00

Materica

 

 

 

Wanneer de aardse materie in kostbare ingrediënten verandert, ontstaat MATERICA, het referentiepunt tussen natuur en vernieuwing.

Materica vertegenwoordigt het perfecte evenwicht tussen de rijkdom van de aardse elementen en de meest geavanceerde kleurtechnologie.

Ongekende kleurresultaten, groot gebruiksgemak, verleidelijke glans.

 

De slimme combinatie van pigmenten en kostbare natuurlijke ingrediënten creëert intense kleuren en een krachtige, stralende glans. Grijze haren worden buitengewoon goed gedekt, ook in de fantasiekleuren.

De crèmige samenstelling zorgt ervoor dat dit product makkelijk te gebruiken is. Ook het afspoelen is daardoor erg aangenaam.

MATERICA bevat geen

Ongewenste toxicologische reacties worden daardoor tot een minimum beperkt.

Dankzij het vernuftige gebruik van natuurlijke klei, wordt de structuur van het haar steeds weer gerespecteerd. Het resultaat is verbazingwekkend zacht en fris met een aangenaam parfum.

De mens ontdekte al heel vroeg de therapeutische eigenschappen van klei. Hij zag dat gewonde of zieke dieren zich in de modder rolden en hun lichaam ermee insmeerden om sneller te genezen. Al zo lang als we ons kunnen herinneren gebruikt de mens klei voor therapeutische doeleinden, zowel in het Oosten als in het Westen. Aan de kust van de Middellandse Zee zijn een aantal bijzonder gekleurde soorten klei gevonden, rijk aan mineralen en sporen. Die kleisoorten zijn een prachtig geschenk die werden toegevoegd aan onze kleuring.

 

MATERICA COLOR CARE

COLOR CARE SHAMPOO   

250 en 1000 ml

Deze vochtinbrengende en milde shampoo schuimt heerlijk. Het schuim omhult en beschermt de haarvezels. Een verleidelijke shampoo die de kleur van het haar intens en glanzend houdt.

COLOR CARE MASK    

250 en 1000 ml

Dit rijk en voedend masker hydrateert gekleurde haren zonder ze zwaarder te maken. Een vloeibaar masker dat ervoor zorgt dat de kleur langer mooi en intens blijft.

Afbeeldingen

We care about hair
and him ... and her ... and you!